Днес Биткойн цената отново поставя рекорди


Днес цената на биткойните постави нов рекорд за всички времена, а утре Coinbase излиза публично, поставяйки още по-голям прожектор на и без това оживената криптовалутна индустрия.


Нещата не биха могли да изглеждат по-бичи за Биткойн и останалата част от пазара, но неотдавнашното ценово действие може да прилича на схемата на един съветник на пазара за това как трябва да изглежда „разпределението“. Ето графиката, която всеки бичи биткойн може да не иска да види.


Различните фази на цикъла на крипто пазара

Всички пазари са циклични и крипто не се различава. Целият клас активи, с изключение на няколко извънредни стойности, се намират на огромен бичи пазар, където всяка седмица се определят нови рекорди.


Откриването на цените в тенденциите, спекулативните активи са бързи и яростни, а цената на биткойните се покачва откакто тества отново дъното на мечия пазар.


Свързано четене | Изпълнителният директор на Crypto „Убеден“ в биткойн цикъл отгоре, предупреждава за странична интензивност на продажбите


През 2019 и 2020 г. водещата криптовалута по пазарна капитализация беше в режим на пълно натрупване - фаза, в която инвеститорите зареждаха BTC, подготвяйки се за бичия пазар напред.



 


Тези, които го направиха, в крайна сметка се оказаха печеивши. Цената на биткойните се повиши от под 4000 до 63 000 долара и все още се покачва.


Следващ ръст, обаче, не е напълно сигурен. За съжаление, това, което предстои, може да не е нещо, което биковете все още са готови да видят.


Последното ценово действие съвпада добре със схематичната дистрибуция | Източник: BTCUSD на TradingView.com Последно действие за биткойн цена наподобява схемата за разпределение на Wyckoff

Един крипто анализатор забеляза факта, че неотдавнашното ценово действие в Биткойн прилича на схема за разпространение, създадена от покойния техник на пазара Ричард Демил Уикоф.


Wyckoff е високо ценен заедно с хора като Gann, Dow, Dow, Elliott, Merrill, Morgan и Livermore. Неговите теории се използват редовно във финансите дори и днес.


Теорията на Wyckoff смята, че пазарът трябва да се разглежда като контролиран от човек, наречен „композитен човек“. Този мистериозен кит превежда пазара през четири отделни фази: натрупване, надценка, разпределение и намаление.


Важно уточнение ... Съветите в сайта KriptoValuti.net и информацията не можем да заявим на 100 %, че би била вярва занапред... Смятаме, че бъдещето на криптовалутите е много добро, но не можем да гарантираме, че в даден момент цените могат да потеглят в обратна посока.

No comments:

Post a Comment