Какво ви е необходимо, за да закупите и получите Bitcoin

 


Какво ви е необходимо, за да прехвърлите BTC?
Не се нуждаете от личните си данни, за да се регистрирате и да използвате Bitcoin.


Не се нуждаете от личните си данни, за да се свържете с потребители на Bitcoin. Тоест не ви трябват паспорт, идентификационен код, снимка, дата на раждане, състав на семейството, кредитна история, доходи за последните шест месеца и т.н.


Просто трябва да имате програма за биткойн за вашето електронно устройство. Програмата създава вашия личен акаунт (или акаунти), към който е получено плащането. За факта на плащането ще разберете незабавно, незабавно и ще можете да използвате изпратените средства малко по-късно, когато в мрежата пристигнат поне няколко потвърждения за извършената транзакция. Процесът на потвърждение отнема от няколко секунди до няколко минути. Скоростта на потвърждение зависи от комисионната. Ако комисионната е била минимална, ще трябва да изчакате няколко минути, ако комисионната е повече от минималната, тогава потвърждението ще бъде по-бързо.

Bitcoin Core е предназначен за компютри. Това е трудна програма. Количеството памет, което програмата заема над 20 гигабайта. Но съвременните компютри могат лесно да поберат това количество данни.

Програмата за смартфони с Android или iOS може лесно да бъде намерена в Интернет. Тези програми са добавки към системата за биткойни, така че те използват само най-новите "букви" към блокчейна и заемат няколко мегабайта памет на смартфона.

No comments:

Post a Comment