Какво представлява копаенето на криптовалута?

 

Какво е майнинг?
Друг начин за получаване на пари от световната мрежа, а именно копаене. Нека разберем какво е това и как да станем Майнер. Добивът буквално се разбира като добив на минерали, развитие в рудниците. Ние с вас обаче се интересуваме от друга дефиниция - процесът на копаене на криптовалута, наречена BitCoin (Bit + coin). Биткойнът е международният електронен еквивалент на националните пари и е създаден през 2009 година. Тази валута е уникална и има редица функции, за които можете да прочетете в съответния раздел.



От техническа гледна точка процесът на добив на тази електронна криптовалута е изчисляването на кеша на заглавните блокове, използвайки ресурсния капацитет на компютъра. По-специално, имате нужда от ресурсите на вашата видеокарта, за да печелите пари. Емисията на биткойн е алгоритмично ограничена и не може да бъде преодоляна: общо в света могат да съществуват максимум 21 000 000 блока от тази валута едновременно. По този начин, колкото повече хора започват да печелят пари от копаене, толкова по-трудно е всеки от тях да копае биткойн.

Самият блок BitCoin се състои от много части, които могат да бъдат генерирани поотделно, като по този начин се изгражда някаква последователна верига от части на "правилния" кеш, в крайна сметка получавайки желания резултат. Някои Moneymakers вече са създали свои собствени „ферми“ за добив, като печелят 3000 долара на месец, просто като поддържат хардуера и работи. Но знаем, че стартирането на такъв бизнес е доста трудно поради необходимостта от първоначална инвестиция.

В тази връзка интернет потребителите, които искат да печелят пари от видеокарта (Mining), са обединени в пулове (pool) - групи в рамките на една система за по-ефективно добиване на криптовалута.

Както вече забелязахте, на теория тази дейност обхваща областта на инженерството и програмирането, много по-сложна, отколкото в случай на печелене на пари от проучвания или кликвания и следователно не е много разбираема за обикновения потребител. Напълно възможно е това да не е съвсем интересно за вас да четете. Ето защо по-долу публикуваме накратко точно това, което всеки потребител трябва да знае, за да печели пари по този начин:


Печелене на пари в интернет с помощта на вашата видеокарта, инструкции:

1) Изтегляте програмата от официалния пул за копаене на биткойни.

2) Стартирайте програмата, регистрирайте се. Също така е възможно да се регистрирате на уебсайта на пула, последвано от изтегляне на програмата и разрешаване там.

3) Вашият компютър работи, по-специално видеокартата. Веднага след като вашият хардуер успее да намери правилния раздел на кода, той се прехвърля в системата и вие получавате част от стойността му под формата на реални левове. Самата програма изпълнява необходимите инструкции.

1) Какво ще направи програмата е майнинг.
2) Bitcoin Mining е формирането (или емисията) на нов тип валута - криптовалути.
3) Тази криптовалута се нарича биткойн.

Той (биткойн) вече се обменя за левове, долари или стоки в международни системи за обмен на електронни валути. Този тип доходи донякъде приличат на автоматичното сърфиране, но тук не можете да се страхувате, че са качили стотици вируси. Това не е измамна програма. Така можете да бъдете спокойни и спокойно да оставите компютъра за бизнеса си, а парите ще капят както ден, така и нощ. Можете да печелите пари дори докато играете, гледате филм или слушате музика директно на компютъра си.

Как да се възползвате максимално от копаенето:

1) Няколко програми могат да работят под един акаунт. Тоест, ако притежавате или имате достъп до няколко компютъра, можете да използвате всички тях.

2) Графичните карти AMD Radeon HD са най-подходящи за добив на криптовалута. И така, моделът AMD Radeon HD 7770 носи около 50 стотинки на ден (12  на месец), а AMD Radeon HD 6990 вече ви позволява да „набирате“ над 40 лева на месец така. Съгласете се, това е добър допълнителен доход просто така! За съжаление, видеокартите nVidea са много по-слаби по отношение на необходимите параметри, поради което не ви позволяват да печелите много, въпреки че общоприето е, че видеокартите от този производител са по-добри за видео игри.

3) Колкото по-дълго работи програмата, толкова повече пари капе.

Можете да получите пари както от Webmoney, така и от Vkontakte (гласове) и от мобилния си телефон! Заключението може да се направи по всяко време на денонощието. Няма минимален праг за плащане, можете да изтеглите поне левче! Честит доход!

No comments:

Post a Comment