Портфейл Wirex. Карта Wirex - обзор и препоръки



Здравейте скъпи приятели, в тази статия бих искал да представя проект, който е удоволствие да напиша рецензия. 


Първо, това е уникално развитие в света на криптовалутите. 

Второ, все още не сме писали за подобни проекти. Поради тези две причини имаме огромно желание и желание да напишем тази статия. 

Така че днес ще говорим за портфейла Wirex. Портфейл Wirex - какво е това? Портфейлът Wirex е ресурс, който може да улесни живота на потребител на Биткойн. Самият проект съчетава използването на фиатни пари и биткойни в една сметка, в един портфейл. С помощта на проводници имате възможност да изпращате и получавате пари, да конвертирате биткойн във фиат пари и обратно, а също така да плащате навсякъде. Официалният уебсайт на WIREX се намира на адрес wirexapp.com, така че отидете там, за да се регистрирате и да получите акаунт в wirex. 

Регистрация вWirex 

Можете да отидете до началото на регистрацията по два начина. Първи начин. Отидете на официалния уебсайт на wirex и превъртете с мишката, докато видите голям син бутон „Създаване на биткойн портфейл“. Вторият начин е по-опростен и по-познат. Намерете бутона „Вход“, след това „Регистрация“ и започнете да го преглеждате. 

 За да регистрирате портфейл от Wirex, трябва да попълните посочените полета. В тях трябва да въведете вашето име и фамилия, имейл адрес и да излезете с парола. Когато кликнете върху бутона "Създаване на акаунт", вие автоматично се съгласявате с всички условия на ресурса. При въвеждане на данни информацията трябва да се въвежда с латински букви. След като попълните всички данни, трябва да отидете на посочената поща, за да потвърдите регистрацията. Акаунтът в wirex е много удобен и лесен за използване.

Можете да се регистрирате и изтегляйки си приложението от Google Play и AppSTore - Wirex App!

Wirex картата е още едно чудесно решение, от което да се възползвате.

Важно е да вържете традиционна карта към акаунта си, да направите минимум 15 евро депозит, след което да си поръчате карта. После нещата стават много лесно.

Нещо важно! Ако тепърва ще регистрирате акаунт в Wirex, то ползвайте тозиреферентен линк: https://wirexapp.com/r/W-SEO.com

Участие с този линк ви дава допълнителни бонуси! 



Заключение, касаещо акаунт в Wirex

Ако имате карта Wirex  то това ще Ви даде лесна възможност да теглите пари от всяка точка на света. Естествено, можете да "грабите" от  всички предимства на портфейла Wirex  и чрез електронният портфейл. През 2014 г. банката за криптовалута Wirex създаде ресурс, който ви позволява да използвате реални пари, тоест поддържа пластмасови и виртуални карти. С помощта на портфейла Virex потребителят ще може да управлява както биткойни, така и фиатни фондове в една система. Тази онлайн система е предназначена за щатски долари, евро и британски лири и е предназначена за европейски потребители. Wirex е доста надежден от гледна точка на безопасното съхранение на криптографски пари и в настройките можете да изберете редица функции за по-голяма увереност. Процесът на проверка не е задължителен, освен ако не се нуждаете от карта, за която все още трябва да потвърдите самоличността си. 

Транзакциите между едноименните адреси се извършват без начисляване на комисионна, а разработчиците също така предоставят възможност за прехвърляне на Litecoin към Bitcoin вътре в портфейла. Интерфейсът на това хранилище е прост и разбираем за потребителя, а регистрацията в ресурса се извършва с помощта на вашата пощенска кутия. И така, за да обобщим: портфейлът Vyrex съчетава безопасното съхранение на криптовалути, бърз обмен, т.е. високоскоростни транзакции, удобното меню и интерфейс, европейците имат възможност да получат карта, което е огромен плюс.

No comments:

Post a Comment