Повече пари - ритуали и традицииДнес парите и златото са станали мярка, според която всеки определя своето положение. 

Още от древността са съществували практики и ритуали за привличане на пари, богатство и късмет. 

Ако се намерят пари в понеделник, скоро можете да очаквате значително увеличение на заплатата, успешна финансова сделка или наследство.

Ако парите бъдат намерени във вторник, човек очаква обаждане до властите, ново познанство, което може да повлияе на съдбата му, или посещение на държавен служител.

Щастливецът, намерил парите в сряда, ще получи повишение или нова, по-добра работа.

Човек, който е намерил пари в четвъртък, ще получи новина, че материалните му дела са се променили към по-добро, може би трансфер или бонус на работа.

Ако сте намерили пари в петък, очаквайте скъп подарък или изгодна сделка на отдавна планирана покупка.

Ако сте намерили пари в събота, не се колебайте да пазарувате - всички покупки ще бъдат успешни.

Човек, който намери пари в неделя, ще опознае заможен човек, който ще повлияе благотворно на съдбата му, ще помогне в работата или ще даде добър съвет за инвестиране на пари.

Когато се намери портфейл на пътя през периода на новолуние, струва си да го поставите на прозореца пред растящия месец и да пожелаете сумата в него също да се увеличи.Вижте как да запазите и да умножите наличните си пари, а и да привлечете много повече: 

- Запазете най-едрата банкнота и не я харчете в продължение на една година. 

- Финансови експерти заявяват, че колкото по-дълго я пазите у дома си, толкова повече пари ще привлечете. - Ако се разсипят монети от портмонето ви, най-добре да ги събирате с дясната ръка. 

- Най-неподходящият ден за връщане на дълг е понеделник. Ако го направите, никога няма да имате пари. - Не е желателно да харчите парите си в деня на тяхното получаване. 

- Най-добре е пари да се дават сутрин. 

- Не трябва да се дават пари назаем в понеделник и в неделя, защото могат да не ви ги върнат. - Не трябва да се дават банкнотите разгънати, а да са сгънати на две. 

- Ако искате да привлечете енергията на парите, не оставяйте във вашият дом празни вази и шишета. 

- Не носете скъсани дрехи. Скъсаните дрехи носят бедност и няма да привлечете към себе си финансов успех. - В каквото и да вярвате, не забравяйте, че за да имате финансов успех, трябва да се отнасяйте към парите си с уважение и респект.

Повече ритуали и поверия, както и традиции за благополучие и повече пари можете да прочетете тук: Беден Богат

Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

No comments:

Post a Comment