Как да се регистрирате, търгувате и печелите пари от крипто борсата Binance: инструкции стъпка по стъпка

Лесни пари от Binnce - регистрирайте си акаунт от тук, за повече бонуси!

Печелете, докато се забавлявате!
Как да се регистрирате, търгувате и печелите на крипто борсата Binance: инструкции стъпка по стъпка
Има много борси, работещи с криптовалута. Явният лидер в тази област обаче е Binance. Подходящ е както за начинаещи, така и за професионалисти в търговията, има многомилионна аудитория и непрекъснато разширява възможностите за потребителите. В тази статия ще обясним как да търгувате на Binance и как да започнете.

Binance е огромна платформа за търговия с криптовалута, създадена през 2017 г. Няколко месеца след създаването си той излезе начело в списъка на Coinmarketcap и все още не е слязъл от него. Това се дължи на предимствата на обмена:

· Огромен избор от двойки криптовалути: от малко познати до титаните на пазара.


· Много инструменти за анализ.

· Интуитивен интерфейс дори за начинаещи.

· Възможност за намаляване на комисионната за извършване на търговска операция.

Поддръжка не само на криптовалути, но и на фиат.

· Работи директно с електронни портфейли и банкови карти.

· Има p2p платформа за директна търговия с други потребители.

Имате пасивен доход.

· Работи в правна правна сфера.

Всеки, който иска да прави пари от криптовалута, ще може да намери подходящ инструмент именно в Binance.


Първи стъпки: Регистрация в крипто борсата Binance



Можете да търгувате на борсата само след създаване на акаунт. За да направите това, отидете на линка, посочен най-горе на връзката, или кликнете тук.  Ако имате проблем или въпроси - можете да оставите коментар, ще съдействаме. В прозореца, който се показва, трябва да посочите метода за създаване на профил? По имейл или номер на мобилен телефон. Независимо от избора, ще трябва да въведете други данни по време на проверката. Моля, имайте предвид, че паролата трябва да е дълга 8 знака, с една главна буква и една цифра. Направете го сложно, за да не бъдете хакнати. Потвърдете регистрацията: В зависимост от метода, ще получите имейл или код за потвърждение.


След като извършите тези манипулации, вие сте щастлив собственик на профил на борсата. Но за да започнете да търгувате на Binance, трябва да извършите още няколко манипулации.

След като потвърдите регистрацията, ще бъдете посрещнати от прозорец за добре дошли. Тук ще ви бъдат предложени опции за попълване на депозит. Въпреки това, първо препоръчваме да отидете в личния си акаунт, в раздела за сигурност. Тук можете да конфигурирате защитата на вашия акаунт:

1. Управление на адреси. Всички запазени адреси за теглене ще бъдат показани тук. Можете да си водите бележки за тях.

2. Управление на устройството. Тук можете да настроите достъп от компютър, смартфон или таблет.

3. Удостоверяване на Google. Функция за сигурност на акаунта. Изисква потвърждение преди процедурата за изтегляне.

4. SMS удостоверяване. Системата ще изисква потвърждение на тегленето чрез изпращане на специален код на телефонния номер.

5. Потвърждение по имейл. Ще бъдат изпратени писма до пощенската кутия за потвърждение на тегленето на средства.

Тук можете да проверите активността на акаунта, да промените паролата си за вход.



Трябва да верифицирате акаунта си

За да изтеглите средства в големи обеми, е необходимо да преминете проверка. Ще се изисква и работа с банкови карти. Тук трябва да посочите паспортни данни, адрес на пребиваване и друга лична информация. Въведените параметри трябва да бъдат потвърдени от сканирани документи и вашето селфи с документа близо до лицето ви. Проверката увеличава лимита за теглене до 100 биткойна на ден. Вторият етап от процедурата изисква потвърждение на адреса на пребиваване. Можете да използвате чек от магазина, касова бележка за плащане на битови сметки и др. Това ще помогне за увеличаване на продукцията чрез фиат канали.


Един от важните въпроси: Как да търгувате с криптовалута и да печелите?

Binance предлага няколко вида търговски операции:

1. Основа. Тук можете да конвертирате една валута в друга.

2. Класически. Нареждания за отваряне и затваряне на транзакции. Интерфейсът е възможно най-прост, което е подходящо за начинаещи.

3. Експерт. Разширен интерфейс с всички налични инструменти за търговия.

4. P2P платформа. Тук се правят сделки с други търговци. Можете да общувате с тях, ако желаете.

5.OTC. Търговия с големи обеми.

За да започнете да търгувате, трябва да вземете решение за двойка криптовалута. Има BTC секции с биткойни. ALTS с алткойни, USDS Binance с доларови криптовалути и FIAT за обикновена валута. След като изберете пазар и двойка, системата ще покаже котировки, книга с поръчки и други важни данни.

На p2p платформата също трябва да посочите криптовалутата или фиатът. Изберете вашия начин на плащане и оферта тук. Сделката се сключва чрез поръчител, поради което рискът от измама е почти нулев.

BNB токен като начин за намаляване на таксите


За всяка търговска операция трябва да плащате комисионна на борсата. Тя е 0,1%. Въпреки това, с помощта на токена BNB, който е създаден от самата Binance, можете да получите 25% отстъпка. Просто плащайте такси на Binance Coin, когато извършвате транзакции.

Е, това вероятно е всичко, което включва тази инструкция за работа с крипто борсата Binance за начинаещи. По-нататък ще споделим още любопитни факти и съвети, достатъчно е всеки ден да четете www.kriptovaluti.net !




Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

No comments:

Post a Comment